Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ελεύθερος χρόνος

Υπάρχει ελεύθερος χρόνος για τους μαθητές του Λυκείου;

Εσείς πως περνάτε ή πως θα θέλατε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Θα θέλατε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο;

28 σχόλια:

Ta 3 K είπε...

πιστευω οτι μαθητες της τριτης λυκειου δεν εχουν ΦΡΕΕ ΤΙΜΕ

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει ελευθερος χρονος.....αλλα οι μαθητες προσπαθουν παντα για το καλυτερο!!!

PAOK είπε...

Δεν υπαρχει πολυς ελευθερος χρονος για τους μαθητες του λυκειου ,αλλα ναι θα ηθελα να υπαρχει περισσοτερος ελευθερος για να περναω με τους φιλους μου.

flower είπε...

Η αλήθεια έναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά ελεύθερος χρόνος. Η μαθητική ηλικία είναι μια πραγματικά απαιτητική "εργασία" είτε το θέλουμε είτε όχι.Ποιος όμως μας εγγυήθηκε πως όλα θα είναι ρόδινα σε αυτή τη ζωή;Ο αγώνας μας μετράει και πιστεύω πως στο μέλλον όλοι θα απολάυσουμε τα θετικά του κόπου μας.

Unknown είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ(ΣΧΟΛΕΙΟ,ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ,ΚΤΛ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

--SxYaL-- είπε...

ο ελευθερος χρονος ειναι περιορισμενος λογω πολλων υποχρεωσεων.. Ναι!! θα ηθελα πολυ.. οι μαθητες προσπαθουν παντα το καλυτερο..

christina+holly...metallica 4ever είπε...

Οι μαθητές του λυκείου διαβάζουν πάρα πολύ και δεν έχουν χρόνο για πιο διασκεδαστικές ασχολίες!Εγώ θα ήθελα πάάάάάάρα πολύ να έχω πιο πολύ χρόνο.Αν είχα θα ασχολιόμουνα πιο πολύ με τη μουσική και θα μάθαινα πράγματα που θέλω όπως η ιππασία!!!Και φυσικά θα έβγαινα κάθε μέρα με τα friends!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το λύκειο έχει πολλές απαιτήσεις και πού ελεύθερος χρόνος για άλλες ασχολίες.ΑλλΑ πού θα πάει θα τελειώσει!!!

Ανώνυμος είπε...

θα εθελα να εχω πιρισσοτερο χρονο αλλα τι να κανουμε.Αυτο επιτασσει η "φοβερη" κοινωνια μας.Προσπαθω ελπιζοντας οτι η κοινωνια θα μου εκπληρωσει τις υποσχεσεις ιης.

...TSIBITOS... είπε...

ολοι ειναι κατηγοριματικοι οσο αφορα τον ελευθερο χρονο...οι παντες λενε και διαμαρτηρονται πως δεν υπαρχει αυτος ο πολυποθυτος χρονος να ξενιασουμε απο τις σκοτουρες της μαθητικης ζωης...και ομως κατα την γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρα συμπεραινω πως χρονος υπαρχει για ολα...και μαλαστα πολυς...

tsitsos-telas MAN (G-4) είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΙΟΝΩ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι πως ο ελευθερος χρονος που διαθετουν οι μαθητες ειναι ελαχιστος γεγονος που τους στερει τη διασκεδαση κ ξεκουραση με τις οποιες θα μπορουσαν να γεμισουν τις μπαταριες τους κ να ανταπεξελθουν με περισσοτερη ορεξη στις απαιτησεις του σχολειου.

angela_dimitra είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ Ν ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ Ν ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΛΙΓΟ Κ Μ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!!!

breaking benjamins είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

ΝίκοStorm είπε...

το σχολειο βρισκεται εντελως εξω απο τη κοζανη, πως να μενει ελευθερος χρονος? αχαχαχα

i-n08 είπε...

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ...

veli*koni είπε...

Eλευθευρος χρονος δυστυχως δεν υπαρχει στο λυκειο διοτι οι υποχρεωσεις μας ειναι αυξημενες.περναμε πολυ χρονο στα φροντιστηρια κ οταν γυρναμε σπιτι πρεπει να διαβασουμε για το σχολειο με αποτελεσμα να μην προλαβαινουμε να χαλαρωσουμε.θα ηθελα πολυ να υπαρχει ελευθερο χρονος για να περναω με τους φιλους μου.συνηθως οταν εχω ελευθερο χρονο ακουω μουσικη,βλεπω θριλερ και κανω γυμναστικη.

mth είπε...

δεν υπαρχει ελευθερος χρονος με τα τοσα φροντιστηρια!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ...

blank είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ο χρονος ειναι περιορισμενος στην τριτη λυκειου επομενος δεν εχουμε χρονο για δισκεδαση

gatoula-rose!! είπε...

οι σημερινοι νεοι δεν εχουν καθολου ελευθερο χρονο,γιατι εχουν αυξημενες υποχρεωσεις και στο σχολειο και στο φροντιστηριο.Στον ελευθερο χρονο μου ακουω Χατζηγιαννη και ηρεμω!Επισης βγαινω με τους φιλους μου,φροντιζουμε να περναμε καλα και να χαλαρωνουμε απο το στρες της ημερας!!!!!!

Υ.Σ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CD ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

kotsos_is_back_again είπε...

Ασφαλώς, η παντελώς άχρηστη ελληνική εκπαίδευση είναι το αίτιο που ο σημερινός μαθητής δεν έχει ούτε για δείγμα ελεύθερο χρόνο...
ΣΠΙΤΙ-> ΣΧΟΛΕΙΟ-> ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ->ΣΠΙΤΙ->...
Κάντε κάτι!!!

Ανώνυμος είπε...

ασφαλως και δεν υπαρχει ελευθερος χρονος,η πιεση των μαθηματων και ο φορτος "εργασιας" περιοριζουν την ψυχαγωγια των μαθητων.ο ελευθερος χρονος ειναι απαραιτητος για την ψυχολογικη ισσοροπια μας.βολτες,ψωνια και καφες ειναι μερικες απο τις πτυχες του ελευθερου χρονου των εφηβων σημερα.αυτααα....

O.E είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

tsakel είπε...

____________TSAKEL__________ eleftheros xronos iparxei gia ola arkei na dineis aksia se auta