Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Εφηβικά προβλήματα

Ποιά είναι κατα την γνώμη σας τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι της ηλικίας σας σήμερα;

7 σχόλια:

veli*koni είπε...

Oι εφηβοι σημερα αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα οπως αγχος για να αντπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους,αποξενωνονται απο φιλους προκειμενου να αφοσιωθουν στο σχολειο.Οι σπουδες και η επαγγελματικη αποκατασταση ειναι τα πιο συνηθησμενα προβληματα που απασχολοθν τους σημερινους εφηβους.

koukli.sofia_7 είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

opheliac είπε...

ta spirakia

tsitsos-telas MAN (G-4) είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Η περιέργεια, ο πειραματισμός, η έλξη του απαγορευμένου και η μεγάλη διαθεσιμότητα ουσιών στο περιβάλλον των νέων οδηγούν πολλούς, όλο και μικρότερης ηλικίας, εφήβους σε μια πρώτη επαφή με τις ουσίες.
ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:Ο ρόλος τόσο της οικογένειας και των εκπαιδευτικών όσο και της πολιτείας είναι καταλυτικός στην προσπάθεια πρόληψης, έγκαιρης παρέμβασης και θεραπείας.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι ειναι το στρες,το συναισθημα οτι κανεις δν τους καταλαβαινει,το γεγονος οτι αλλαζουν....Η εφηβεια ειναι πολυ δυσκολη τελικα guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνωμη μου το μεγαλυτερο προβλημα των εφηβων ειναι το αγχος τους για το μελλον.Απο εκει ξεκινανε ολα τα υπολοιπα προβληματα μικρα η μεγαλα αναλογα με τη συνολικη κατασταση:προσωπικη,οικογενειακη κλπ.π.χ.αν καποιος ειναι προσωπικα ευαισθητος κ δεν εχει κ υποστηριξη απο το σπιτι η η κατασταση που επικρατει ειναι ασχημη ειναι πιθανοτερο να "μπλεξει" καπου απ' οτι καποιος που εχει την απαραιτητη στηριξη κ φυσιολογικη γενικοτερα ζωη.

tsakel είπε...

______TSAKEL_____i efivia einai to kalutero pragma pou iparxei giati vlepeis epidoseis sto anakonta pou den tha ksana deis.............xaaxaaxaxaxaxa